Over ons

Rechtencircuit biedt een platform voor alle rechtenstudenten om zich te oriënteren op de toekomst.

De druk voor ons studenten is hoger dan ooit. Wij moeten voor de dag komen met een indrukwekkend CV, hoge cijfers en een doordacht toekomstplan. Rechtencircuit helpt je een handje je eigen identiteit te vinden in dit doolhof van keuzes. Wij zijn een onafhankelijke stichting voor en door studenten, waardoor wij slechts oog hebben voor het belang van de juridische student van nu. Het werk dat wij doen is vrijwillig om een betrouwbare en laagdrempelige bron te kunnen zijn en blijven.

Rechtencircuit is de opvolger van de Juridische Gids, een uitgave die sinds 1993 diende als de informatiebrochure voor elke rechtenstudent in Nederland (jaarlijkse oplage van 45.000 stuks). Door de toenemende wens aan digitalisering heeft de Juridische Gids besloten afscheid te nemen van pen en papier. Dankzij de voortgezette samenwerking met Wolters Kluwer hoopt Rechtencircuit het belangrijkste online platform voor iedere juridische, fiscale of notariële student te worden.

Rechtencircuit en Wolters Kluwer zijn zich volledig bewust van hun taak een zo betrouwbaar mogelijk platform te verzorgen. Niettemin kunnen zij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor redactionele onjuistheden die eventueel op de website van Rechtencircuit voorkomen.

Het bestuur

De redactie

Oud redactieleden

Elze Roorda

Elze Roorda

Charlotte Tiems

Charlotte Tiems

Sabine Patijn

Sabine Patijn

Merel Vermorken

Merel Vermorken