Emma Nagel

Wanneer ik mijzelf zou moeten omschrijven gebruik ik eigenlijk altijd de woorden ‘leergierig’ en ‘nieuwsgierig’. Ik ben in veel verschillende onderwerpen geïnteresseerd en maatschappelijk geëngageerd. Graag duik ik volledig in een onderwerp en wil ik er alles over te weten komen! Dit is ook de reden waarom de studie Rechtsgeleerdheid zo goed bij mij past. Het recht is in elk aspect van onze maatschappij aanwezig en het alledaagse doch diverse ervan vind ik super interessant. 

Hiernaast schrijf ik graag en houd ik ervan om met woorden en zinnen te spelen. Het schrijven over diverse thema’s en over inspirerende personen lijkt mij ontzettend gaaf om te doen. Ik kan niet wachten om interessante personen te ontmoeten om ze vervolgens het hemd van het lijf te mogen vragen! Jezelf verbaal en schriftelijk goed kunnen uitdrukken is (zeker in de juridische wereld) van groot belang. Daarom grijp ik een mooie kans om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren uiteraard met beide handen aan. 

In de toekomst wil ik graag de advocatuur in. Ondanks dat ik dit vrijwel zeker weet, wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en zonder tunnelvisie mijn studie beleven. De diverse thema’s die Rechtencircuit.nl behandelt, inspireren mij en mijn medestudenten om meer te weten te komen over de talloze rechtsgebieden en juridische carrièremogelijkheden. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! 

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Emma
Scroll naar boven
Scroll naar top