Bastiaan Metselaar

In het examenjaar van de middelbare school zat ik te twijfelen tussen een studie economie en een studie rechten. Uiteindelijk besloot ik aan fiscaal recht te beginnen, omdat dit mij een mooie combinatie van de twee studies leek. Helaas bleek fiscaal recht niet alleen maar over geld wegsluizen via de Kaaimaneilanden te gaan en daarom ben ik na mijn eerste jaar overgestapt naar Rechtsgeleerdheid. Al kreeg ik niet het idee dat het leven als advocaat in de werkelijkheid net zo spannend is als in de serie Suits wordt voorgedaan, beviel dit gelukkig beter. Inmiddels heb ik mijn bachelor behaald en ben ik mij aan het oriënteren op juridische masters met economische invloeden. Zo hoop ik uiteindelijk alsnog een combinatie van economie en rechten te vinden. 

Rechtencircuit.nl is voor mij een mogelijkheid om in contact te komen met advocaten die werken in verschillende rechtsgebieden. Zo wil ik er proberen achter te komen in welk rechtsgebied ik het liefst zou willen werken en door middel van het schrijven van interviews hoop ik andere rechtenstudenten ook te kunnen helpen met het ontdekken van hun voorkeuren. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Foto Bastiaan
Scroll naar boven
Scroll naar top