Paola Stultjens

Het unieke van Rechtencircuit is dat ik met mensen in aanraking kom die vol passie over hun loopbaan vertellen: ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de keuzes die mensen maken, wat hen beweegt en waarom zij doen wat zij doen. waarom dan. De interviews bieden mij de uitzonderlijke kans om deze interessante mensen de hemd van het lijf te vragen. Rechtencircuit verbreedt mijn blik en laat mij deuren zien waar ik voorheen nooit aan had gedacht.

Juist dit vind ik het bijzondere aan Rechtencircuit en levert mij een grote bijdrage tijdens de studie. Soms zie ik door alle taaie stof en druk van de buitenwereld het niet altijd even helder in: het contact met ambitieuze mensen en hun gedrevenheid voor het vak laat mij inzien waar ik alles voor doe.

Net zoals iedere andere student ben ik dagelijks met mijn toekomst bezig. Rechtencircuit helpt mij met mijn keuzes, maar maakt het er zeker ook niet makkelijker op: ieder interview schudt mijn toekomstplannen -op een positieve manier- weer in de war. 

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Paola Stultjens

Scroll naar boven
Scroll naar top