Charlotte Tiems

Alles leuk vinden en geen keuzes kunnen maken heeft een groot deel van mijn leven beïnvloed. Welke stad, welke studie, welke richting?

Keuzes die met de dag lastiger worden als je eigenlijk alles wel ziet zitten. Zo breed mogelijk en zoveel mogelijk kennis opdoen over verschillende onderwerpen was daarbij een logische beslissing. Nu, een paar jaar later, is mijn interesse eindelijk wel concreter geworden: het internet. Hiermee bedoel ik niet alleen het opstarten van een web browser, nee; hiermee bedoel ik alles wat er onder het internet valt, zowel achter de schermen; de codes die hiervoor geschreven worden, als voor de schermen; alle rechten en wetten die hierop van toepassing zijn. Deze passie en interesse, hoop ik verder te kunnen ontwikkelen en daarbij nog meer interessante dingen te kunnen ontdekken tijdens mijn redactie periode bij ’t Circuit. Daarbij hoop ik jullie ook te kunnen inspireren met interessante interviews die vol zitten met onbekende kwesties die je aan het denken zetten, want ja, het world wide web, en alles wat eronder valt, is gigantisch!

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Charlotte Tiems
Scroll naar boven
Scroll naar top