Marco Basalious

Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen”, zo luidt de fameuze uitspraak van de legendarische voetballer Johan Cruijff. Het recht lijkt in zekere zin op voetbal: in essentie heel simpel, maar in de praktijk toch erg ingewikkeld. Bij Rechtencircuit.nl proberen wij ingewikkelde materie te vertalen in duidelijke en interessante artikelen. Cruijffiaans vertalen wij echter niet, dat gaat ons petje te boven.

Na het afronden van de bachelor Rechtsgeleerdheid in 2022, ben ik gestart aan de master Arbeidsrecht. Verder vind ik het belangrijk om mensen te helpen, daarom ben ik maatschappelijk betrokken als vrijwilliger. Zo heb ik mij onder andere ingezet voor de Leidse Rechtswinkel. Ik zou mezelf omschrijven als generalist, maar toch ook als specialist.

Naast mijn studie doe ik aan fotografie, trap ik af en toe een balletje met vrienden en zit ik graag met een boekje in een hoekje. Mocht je vragen hebben of wil je gewoon samen een kop koffie drinken (in mijn geval thee), aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar redactie.rechtencircuit@gmail.com. 

 

MNM_000D
Scroll naar top