Sabine Patijn

Mijn naam is Sabine Patijn. Inmiddels heb ik de master Privaatrecht afgerond en ben ik sinds februari werkzaam als letselschade jurist.

Als secretaris van het Rechtencircuit heb ik mij een jaar lang kunnen inzetten voor dit mooie platform. Ik hield mij vooral bezig met het onderhouden van de agenda, het leggen van contacten met bedrijven en studieverenigingen en het promoten van onze naam op social media. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen een jaar als bestuurslid actief te zijn. Het was een ontzettend leuk en leerzaam jaar met een hele leuke groep rechtenstudenten.

Ik zal de dag dat Rechtencircuit live ging nooit vergeten. Dit was een euforisch moment waar iedereen zo hard naar toe had gewerkt en zo erg naar had uitgekeken, dat de ontlading bij iedereen heel groot was. En vanaf toen werd het eigenlijk alleen nog maar leuker: er moesten nu daadwerkelijk interviews geplaatst worden, de agenda moest bijgewerkt blijven en er moest keihard vergaderd worden. Dit ging ook altijd gepaard met veel gelach, gezelligheid en een borrel. Dit alles heeft geleid tot de mooie website die er nu staat. Ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan bij heb kunnen dragen.

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Sabine Patijn

Scroll naar top