Timothy Bihari

Via pleitwedstrijden en vergelijkbare ondernemingen heb ik altijd de drang gehad de collegebanken te ontsnappen en de theorie in de praktijk toe te passen. Door meteen het diepe in te springen heb je weliswaar een groter risico op fouten, maar je kan hier ook het meeste van leren. Met het schrijven over de advocatuur, juristerij en actualiteiten wil ik mijn medestudenten verbinden met de juridische praktijk en de kans bieden deze te verkennen. Hierbij wil ik vooral focussen op ieder die uitblinkt in zijn vakgebied, en verkennen waarom zij nu juist zo succesvol zijn.

In Rechtencircuit.nl herken ik de kansen en mogelijkheden die pleitwedstrijden en kantoorbezoeken bieden tot het proeven van de juridische praktijk. Echter, waar deze evenementen de kennismaking op een individuele schaal bieden, biedt Rechtencircuit.nl deze aan iedere rechtenstudent. Naast mijn studie lees ik veel, sport ik (zo heb zelfs in een ver verleden geroeid), en heb ik een bijbaan in de advocatuur.

Heb je opmerkingen over onze stukken of een tip over wie wij zouden moeten interviewen, schroom dan niet om een mail te sturen naar info@rechtencircuit.nl

Foto Timothy
Scroll naar boven
Scroll naar top