Terug naar toen

1

Met de verhuisdozen in m’n handen om mijn toekomstige huis te kunnen bewonen, denk ik terug aan het verleden. ‘Het recht is overal’, is wat tijdens mijn eerste hoorcollege ooit werd verteld. Peinzend over de huurovereenkomst, het elektriciteitscontract en het internetabonnement die afgesloten moeten worden, houd ik de opgedane kennis van mijn studie in mijn hoofd. Met de verhuisdozen in m’n handen ben ik blij met alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren. Ik leg de dozen voorzichtig op de grond, hopende dat ik niet in een situatie als de Verhuizende zusjes terechtkom. Het recht is overal. 

Meer over

Deel dit artikel

Ook interessant

Tijdsdruk

Prins Pils

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top