(Politieke) afslag

1

Ik fiets door de stad en luister naar een podcast over de verkiezingen. Nog een paar weken en dan ga ik op mijn fiets naar de stembus. Tot die tijd volg ik de politieke debatten en beluister ik de nabeschouwingen in verschillende podcasts. Welke politieke afslag ga ik nemen? Ga ik links of rechts? Word ik wijzer van de stemwijzer of ga ik juist tactisch stemmen? Moet ik kleur bekennen? Groen of rood? Of groen én rood, nu PvdA en GroenLinks samen zijn gevoegd. Ik moet snel door, want het stoplicht springt op oranje. Als Omtzigt nog mag twijfelen over de vraag of hij minister-president wil worden, dan mag ik twijfelen over welk vakje ik rood kleur op 22 november. Op een gegeven moment moet ik een afslag nemen. Al zwevend besluit ik rechtdoor te gaan, want dan kan ik mijn podcast nog even afluisteren.

Gedachtenkronkels, juridische raadsels en dagelijkse perikelen van de Rechtencircuit.nl redacteuren. Lees met ons mee in de RC’tjes.

Meer over

Deel dit artikel

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top