Laden Evenementen

Landelijk Notarieel Studenten Congres

Dit jaar vindt op donderdag 15 maart 2018 de 53 e editie van het Landelijk Notarieel Studenten Congres (LNSC) plaats rond het Domplein te Utrecht. Het plenaire gedeelte zal zich afspelen in het Academiegebouw. Dit jaar luidt het thema:

                                                  “Modernisering van het Ondernemingsrecht”
                                           – Bescherming vennootschap versus aandeelhoudersbelang –

Op deze dag zal worden ingegaan op de nieuwe Corporate Governance Code, beschermingsconstructies en het voorstel tot het geven van een ‘wettelijke bedenktijd’ aan beursvennootschappen. Een zeer actueel thema in het licht van recente overnamepogingen van enkele grote Nederlandse beursvennootschappen.

Het congres zal aanvangen met het plenaire gedeelte waarbij de sprekers verschillende kanten van het thema zullen belichten. Tijdens de lunch en de twee workshoprondes kunt u op informele wijze kennismaken met de deelnemende kantoren. Het dagprogramma wordt afgesloten met een borrel in de Domkerk waarbij medewerkers van de deelnemende kantoren aanwezig zullen zijn. Het avondprogramma zal aanvangen met een diner in de Aula van het Academiegebouw, waarna het congres op grote hoogte zal worden afgesloten met een feest in de Domtoren.

Wij hopen jullie allemaal te zien op donderdag 15 maart 2018!

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  15 maart 2018

 • Organisator:

  LNSC

 • Locatie:

  Academiegebouw
  utrecht

Scroll naar top