Laden Evenementen

HVG Law – Masterclass New York

Zonder uitdagingen geen groei. Uitdagingen zorgen ervoor dat jij je grenzen verlegt en je talent verder ontwikkelt. Als mens én als professional.

Laat zien wat jij in huis hebt tijdens de HVG Law Masterclass in New York

De HVG Law Masterclass is niet zomaar een uitdaging. Met een groep van twaalf topstudenten en vijf advocaten/notarissen ga je werken aan een case op ons kantoor aan Times Square. Een case die alles vraagt van het team, je uithoudingsvermogen en natuurlijk jouw talent. Je wordt getest op inzicht en sportiviteit – hierdoor haal je in korte tijd het beste uit jezelf en je teamgenoten.

Je gaat onze collega’s ontmoeten die werken op de Dutch Desk in New York en jou alles kunnen vertellen over de internationale mogelijkheden van werken bij HVG Law. Uiteraard is een bezoek aan The Big Apple niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te bezoeken. Daar maken we dus tijd voor.

Inschrijven

Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars WO student Nederlands Recht of Notarieel Recht en ben jij nieuwsgierig hoe hoog jouw talent reikt? Schrijf je dan vóór 29 januari a.s.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  18 april 2018 om 08:00 - 22 april 2018 om 23:00

 • Organisator:

  HVG LAW

 • Locatie:

  HVG Law Amsterdam
  Antonio Vivaldistraat 150
  1083 HP Amsterdam Nederland

Scroll naar boven
Scroll naar top