Laden Evenementen

Van Benthem & Keulen – Deadline aanmelden Meesterdagen Hamburg

HAMBURG

BEN JIJ EEN VAN DE 15 STUDENTEN DIE MEEGAAT NAAR HAMBURG?

Het is weer zover! Na een succesvolle Meesterdagen in Cambridge is het tijd om een nieuwe reis te gaan maken, dit jaar naar Hamburg! Ben jij eind Bachelor- begin Masterstudent? Na jaren van studeren benieuwd naar de praktijk? Wil jij ons kantoor op een uitdagende manier leren kennen? Dan zijn de Meesterdagen bij Van Benthem & Keulen iets voor jou!

De Meesterdagen
De Meesterdagen vinden plaats van 07 tot en met 09 juni 2018 en gaan van start op ons kantoor in Utrecht. Na de introductie vliegen we naar Hamburg. Gedurende drie dagen werk je daar samen met vijf advocaten van Van Benthem & Keulen en medestudenten aan een uitdagend en inhoudelijk juridisch programma waarin je jezelf van je beste kant kunt laten zien. Wij bezoeken onder andere een Duits topkantoor uit ons internationale netwerk SCG Legal en verschillende plekken in Hamburg, waaronder het beroemde Speicherstadt. Verder is er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en op een informele manier met de advocaten van Van Benthem & Keulen kennis te maken.

Sollicitatieprocedure en aanmelden
Inschrijven voor de Meesterdagen kan tot en met 30 maart 2018 door een e-mail te sturen aan meesterdagen@vbk.nl. Stuur bij het aanmelden je CV, cijferlijst en korte motivatiebrief mee. Uiterlijk 9 april 2018 ontvang je reactie. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een speeddate bij ons op kantoor en een borrel. Daarbij is tevens gelegenheid om kennis te maken met een aantal advocaten van Van Benthem & Keulen.

Programma
Heb jij je opgegeven en ben jij geselecteerd? Houd dan alvast rekening met de volgende data:

  • Speeddatesollicitatie 20 april 2018
  • De Meesterdagen 07 tot en met 09 juni 2018

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Christiane Kokol, coördinator studentenactiviteiten
+31 30 259 5540
christianekokol@vbk.nl

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    30 maart 2018

  • Organisator:

    Van Benthem & Keulen

  • Locatie:


Scroll naar top