Laden Evenementen

Ten Holter Noordam – Arbeidsrechtcongres

U kunt zich hier aanmelden voor het Arbeidsrechtcongres in De Kuip via onderstaand aanmeldformulier. U kunt uw voorkeur aangeven voor één van de volgende vier workshops:

Workshop Disfunctioneren

” 5% van je personeel kost je 95% van je tijd” is een veel gehoorde uitspraak. Deze workshop gaat over hoe als werkgever in de praktijk om te gaan met een disfunctionerende werknemer, uiteraard met bijbehorende tips & tricks.

 

Workshop Arbowet en zieke werknemer

Bij veel bedrijven is de werkdruk hoog. Werknemers moeten werk en privé combineren. Hoe voorkom je als bedrijf dat werknemers ziek uitvallen? Welke verplichtingen legt de nieuwe arbowetgeving op? Hoe om te gaan met langdurig verzuim en situatieve arbeidsongeschiktheid? Deze vragen en actualiteiten komen tijdens de workshop aan bod.

 

Workshop Concurrentiebeding

De economie trekt weer aan en goede werknemers zijn schaars. Zij hebben vaak bij de huidige werkgever een concurrentie- of relatiebeding getekend. De werknemers dachten dat het niet zo’n vaart zou lopen en dergelijke bedingen niets waard zijn. De werkelijkheid is anders. Dat soort bedingen zijn hard, tenzij ….. De workshop concurrentie gaat over wat wel en wat niet kan en hoe rechters met dit soort bedingen omgaan.

 

Workshop Privacy op de werkvloer

Veel gegevens over uw werknemers zijn persoonsgegevens.  De Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 in werking zal treden, biedt nieuwe regels over het verwerken van persoonsgegevens en schrijft ook voor dat deze regels strenger zullen worden gehandhaafd dan in het verleden. Tijdens de workshop ‘Privacy op de werkvloer’ zullen aansprekende situaties uit de praktijk worden besproken waarin werkgevers persoonsgegevens verwerken en hoe ze dat in het kader van de AVG moeten doen.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  22 maart 2018 om 14:00 - 17:00

 • Organisator:

  Ten Holter Noordam

 • Locatie:

  De Kuip
  Van Zandvlietplein 1 Rotterdam Nederland

Scroll naar top