Laden Evenementen

Stibbe – Praktijkdag Bestuursrecht

Op donderdagmiddag 5 april 2018 is de Stibbe Praktijkdag Bestuursrecht. Daar adviseer je samen met onze bestuursrechtadvocaten wat de mogelijkheden voor Dance Events Amsterdam, de gemeente Amsterdam en de omwonenden zijn. En passant leer je ons kantoor en de praktijkgroep Bestuursrecht kennen.

Ben jij degene die ervoor zorgt dat het een groot feest wordt op Koningsdag of juist dat de rust in de wijk behouden blijft?

Dance Events Amsterdam heeft grootse plannen voor een spetterend festival op 27 april 2018. Net als voorgaande jaren zal het terrein van de RAI in Amsterdam als festivalterrein fungeren. Vorig jaar waren de kaartjes onmiddellijk uitverkocht en Dance Events Amsterdam verwacht dan ook nog meer bezoekers dan voorgaande jaren. Om dit op te vangen wil Dance Events Amsterdam haar personeel uitbreiden. Om deze noodzaak te combineren met een bijdrage aan een goed doel, wil Dance Events Amsterdam met een lokale vluchtelingenopvang de inzet van een aantal van haar bewoners bespreken. De plannen staan allemaal in de steigers, maar de benodigde vergunningen zijn nog niet verleend.

De gemeente Amsterdam vraagt zich onder andere af of de plannen van Dance Events Amsterdam wel passen binnen het nieuwe evenementenbeleid. Ongeruste omwonenden hebben de plannen vernomen en herinneren zich nog de trillende ramen van vorig jaar. Zij willen koste wat het kost voorkomen dat hun achtertuin voor het zoveelste festival op zijn kop staat.

Dance Events Amsterdam, de gemeente Amsterdam en omwonenden melden zich afzonderlijk bij een aantal van u voor juridische bijstand in hun verhaal.

De dag wordt afgesloten met een borrel en een walking dinner op ons kantoor in Amsterdam.

Ben jij degene die ervoor zorgt dat het een groot feest wordt op Koningsdag of juist dat de rust in de wijk behouden blijft? Meld je dan uiterlijk 25 maart 2018 aan door jouw CV, cijferlijst(en), een korte motivatiebrief en eventuele stagebeoordelingen te uploaden

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  5 april 2018

 • Organisator:

  Stibbe

 • Locatie:

  Stibbe
  Beethovenplein 10
  1077 WM Amsterdam

Scroll naar top