Laden Evenementen

STEP – inschrijfdeadline voorjaarscyclus 2018

STEP (Stichting Student en Praktijk) is een landelijke studentenorganisatie die al meer dan dertig jaar academici in contact brengt met advocatenkantoren en bedrijven. Door STEP In-housedagen bij alle grote en middelgrote (advocaten)kantoren en multinationals aan te bieden, zorgt STEP ervoor dat studenten en het bedrijfsleven met elkaar in contact komen, om zo de bestaande kloof tussen beiden zoveel mogelijk te verkleinen.

De kernactiviteit van STEP is de organisatie van STEP In-housedagen. Een STEP In-housedag geeft de deelnemende bedrijven of kantoren en de 25 beste studenten van Nederland de mogelijkheid kennis met elkaar te maken.

Zo’n kennismaking gaat veel verder dan de standaardactiviteiten waarbij een bedrijf of kantoor zich alleen kan laten zien middels een korte presentatie. Veel voorkomende activiteiten tijdens een In-housedag zijn presentaties, cases, informele borrels en rondleidingen door het bedrijf of kantoor.

De deelnemende organisatie kan op deze manier ‘feeling’ houden met de huidige student en wellicht contact leggen met mogelijk interessante topstudenten afkomstig uit één van de verschillende universiteitssteden. Niet zelden heeft een deelname aan een In-housedag uiteindelijk geleid tot een succesvolle sollicitatie.

De deelnemende studenten kunnen door de verschillende activiteiten en het feit dat een In-housedag op locatie plaatsvindt een goed beeld krijgen van de heersende bedrijfscultuur en de werkzaamheden van het bedrijf of kantoor.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    8 april 2018

  • Organisator:

    STEP

  • Locatie:


Scroll naar top