Laden Evenementen

STEP in-housedag: Vistra

Ben jij op zoek naar een brede, uitdagende juridische baan, maar wil je niet de advocatuur in? Spreekt het je aan om in een internationale organisatie te werken, betrokken te zijn bij de dagelijkse ‘business’ van onze klanten en meer een “spin in het web-rol” te hebben in plaats van het maken van specialistische juridische adviezen? Dan ben je bij Vistra aan het juiste adres!

Werken bij Vistra betekent werken in een dynamische en internationale organisatie met enthousiaste, ambitieuze collega’s die elkaar op een positief-kritische manier aanmoedigen om als team het beste resultaat te behalen. Een informele en weinig hiërarchische organisatie, waarin iedereen de ruimte en kansen krijgt om zijn of haar am- bities na te streven. Geen week zonder een fanatiek potje (tafel)voetbal en een gezellige kantoorborrel.  Tijdens onze Inhousedag willen wij je graag kennis laten maken onze dienstverlening, kantoor en medewerkers.

Naast een inhoudelijk deel, is er ook voldoende tijd om informeel kennis te maken met onze medewerkers tijdens de lunch en borrel. Zij vertellen je graag meer over hun (werk) ervaringen en de sfeer bij ons op kantoor.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  14 december 2018 om 10:00 - 18:00

 • Organisator:

  Vistra

 • Locatie:

  Vistra
  Strawinskylaan 3127, 8th floor Atriumbuilding
  1077 ZX Amsterdam

Scroll naar top