Laden Evenementen

PwC – Deadline aanmelden Ladies in Tax

Ladies in Tax

Ladies in Tax, haal meer uit je vrouwelijke talent en kom naar ons event op 6 april 2018 en wie weet zit jij straks in de dug-out bij de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen Nederland – Noord Ierland.

Wie ben je?

Jij bent een ambitieuze, jonge vrouw. Klaar om als professional de fiscale wereld te veroveren. Maar hoe haal je optimaal rendement uit jouw vrouwelijk talent?

Je studeert HBO Fiscaal Recht & Economie, WO Fiscaal Recht of WO Fiscale Economie.

Kom vrijdag 6 april naar Ladies in Tax en laat je vanaf 13.30 uur inspireren door vrouwen uit het vak en sluit de dag af met de wedstrijd van de ‘Oranje Leeuwinnen’ in Eindhoven.

Hoe ziet het programma eruit?

De middag staat in het teken van jou als vrouw. Je maakt op een informele manier kennis met vrouwelijke PwC-ers, hoort hoe jij je kan onderscheiden en hoe jij aan de slag kan in de fiscale wereld. Zo ben je klaar voor jouw eerste stappen binnen de fiscale wereld.

Noor Sanders, Partner van PwC, spreekt over haar loopbaan, PwC en onze Values. Verder neem je actief deel aan een inspirerende workshop waarbij samenwerken centraal staat. Tijdens de high tea en het buffet spreek je met verschillende vrouwelijke PwC-professionals en kom je alles te weten over hoe het is om (als vrouw) te werken bij PwC. ‘s Avonds gaan we met z’n allen naar de wedstrijd van de ‘Oranje Leeuwinnen’ Nederland – Noord Ierland. Heb jij overdag indruk gemaakt? Wie weet geniet jij dan van een speciale VIP-behandeling en volg je de wedstrijd vanuit de PwC’s Oranje Selectie dug-out.

Het programma ziet er als volgt uit (wijzigingen zijn nog mogelijk):

13:20 uur Ontvangst en inloop (Van der Valk hotel – Eindhoven)
13:30 uur Recruitmentpresentatie en voorstellen
14.05 uur Presentatie door vrouwelijke partner van PwC over PwC als werkgever, haar loopbaan en the Journey
14:30 uur High-tea
16:00 uur Workshop
17:15 uur Vervoer naar het Philips stadion
18:30 uur Buffet
20:00 uur Start wedstrijd Nederland – Noord Ierland
22:30 uur Einde dag

Meld je nu aan!

Studeer jij HBO Fiscaal Recht & Economie, WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie en wil jij één van de 25 beschikbare plaatsen voor het event Ladies in Tax bemachtigen? Meld je dan uiterlijk donderdag 29 maart aan.

Je ontvangt uiterlijk vrijdag 30 maart een reactie van ons op je aanmelding.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    29 maart 2018

  • Organisator:

    PwC

  • Locatie:


Scroll naar boven
Scroll naar top