Agenda

Staat jouw activiteit niet in de agenda of vind je dat een evenement ontbreekt? Mail dan naar info@rechtencircuit.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Damsté – Kantorendag

29 maart om 12:15 - 22:00

Evenement Navigatie

We ontvangen je deze dag graag om 12.15 uur in onze vestiging aan de Hengelosestraat 571 in Enschede. Na een heerlijke lunch met een aantal van onze advocaten en notarissen vertellen ons recruitmentteam en enkele advocaten je alle ins en outs over ons kantoor en testen we je algemene kennis door middel van een hilarische, interactieve quiz.

Daarna vertrekken we naar de Grolsch Veste voor een uitermate boeiend interview met Champions League topscheidsrechter Bas Nijhuis, gevolgd door een uitgebreide rondleiding van oud-FC Twente keeper Hennie Ardesch. We dineren in een van de grootste gelegenheden van het voetbalstadion, waarna we aansluitend FC Twente vanaf de tribune kunnen aanmoedigen in de spannende wedstrijd tegen FC Den Bosch. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag in contact komt met collega’s van verschillende secties en verschillende niveaus van ervaringsjaren zodat je op een prettige en informele manier ons kantoor kunt leren kennen.

Let op: er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Aanmelden geschiedt door een e-mail te sturen aan harperink@damste.nl. Voeg in de bijlage je cv toe.

Hier aanmelden

Organisator

Damsté
Telefoon:
053 484 0000
E-mail:
harperink@damste.nl
Website:
www.damste.nl

Locatie

Damste
Hengelosestraat 571
Enschede, Overijssel 7521AG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
053 484 0000
Website:
www.damste.nl