Laden Evenementen

JFV Groningen – Legal Experience Toronto

Wil jij een onvergetelijke ervaring meemaken door je te verdiepen in mensenrechten en discriminatie, af te reizen naar het land waar dit allemaal anders dan in Nederland is geregeld en kennis te maken met maar liefst negen advocatenkantoren?

Dit kan door deel te nemen aan de LEX 2018: reis mee met de Legal Experience commissie van 10 tot en met 18 februari naar Toronto! Naast deze fantastische reis is er een intensief voortraject, waarmee vier ECTS te verdienen zijn. Het intensieve voortraject zal bestaan uit hoorcolleges waarbij verschillende kanten van het thema belicht worden en daarnaast uit negen kantoorbezoeken, verspreid over het gehele land. De LEX zal in het teken staan van discriminatie op basis van geslacht. Een onderwerp wat iedereen treft en overal ter wereld ter sprake komt.

Wil jij dit meemaken? Druk op ’ticket reserveren’ en solliciteer nu!

Als je je aanmeldt voor de sollicitatie betekent dit dat de commissie zo snel mogelijk contact met je opneemt om een sollicitatiegesprek in te plannen. Aan de hand van dit gesprek wordt beoordeeld of je deel mag nemen aan de Legal Experience.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    10 februari 2018 om 00:00 - 18 februari 2018 om 00:00

  • Organisator:

    JFV Groningen

  • Locatie:


Scroll naar top