Laden Evenementen

EY – International Tax Challenge | New York

De International Tax Challenge vindt plaats van 18 t/m 22 april 2018.

Wat gaan we doen?De EY International Tax Challenge is niet zomaar een uitdaging. Samen met medestudenten werk je aan een uitdagende, internationale case. Een case die alles vraagt van het team, van je inzicht en je uithoudingsvermogen. Je gaat bovendien de competitie aan met andere teams. Je sportiviteit en uithoudingsvermogen worden ook op de proef gesteld. Zo haal je in korte tijd het beste uit jezelf en je teamgenoten.

Natuurlijk breng je tijdens deze dagen ook een bezoek aan ons kantoor op Times Square. Je ontmoet er onze medewerkers en ziet wat het betekent om in het hart van de financiële wereld te werken. En vanzelfsprekend is een bezoek aan New York niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te bekijken.

Tax meet Law
EY Belastingadviseurs heeft in Nederland een strategische alliantie met HVG Advocaten en Notarissen en zijn gezamenlijk gehuisvest. Hierdoor vindt een intensieve samenwerking plaats en worden uiteraard ook informele activiteiten gezamenlijk georganiseerd. De EY International Tax Challenge zal om die reden deels samen plaatsvinden met de Masterclass van HVG.

Voor wie?
Bewijs jezelf tijdens de International Tax Challenge in New York. Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars WO student Fiscaal recht of Fiscale economie? Je kan je inschrijven t/m 28 januari.

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    18 april 2018 - 22 april 2018

  • Organisator:

    EY

  • Locatie:


Scroll naar boven
Scroll naar top