Laden Evenementen

Dentons – Volvo Ocean Race Student Experience

Dentons is in 2018 de trotse Presenting Sponsor van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag. Deze langste en zwaarste zeilrace ter wereld zal dit jaar voor het eerst eindigen in Nederland.

Dentons’ samenwerking met de Volvo Ocean Race Finish past perfect bij de cultuur en kernwaarden van ons kantoor. Het mondiale karakter van de race en de samenwerking tussen verschillende nationaliteiten binnen de teams zijn hier uitstekende voorbeelden van. Wat ons het meeste aanspreekt is de drang om continu te willen verbeteren en innoveren. In ons streven om het advocatenkantoor van de toekomst te zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent, altijd op zoek naar een nog betere prestatie voor onze cliënten. We zien deze drive naar innovatie ook bij de deelnemers en we zien uit naar een fantastisch evenement.

Beleef een onvergetelijke dag met Dentons bij de Volvo Ocean Race Finish Den Haag!

Op woensdag 27 juni organiseren wij de spectaculaire Dentons Student Experience. Nadat een oud Volvo Ocean Race zeiler zijn ervaringen heeft gedeeld, kun je ook zelf ervaren hoe het is om met hoge snelheid op zee te varen. We gaan met RIB boten het water op, om vervolgens de dag af te sluiten met een borrel en BBQ. Vanzelfsprekend zullen er veel collega’s van Dentons aanwezig zijn, zodat je ons beter leert kennen.

Programma

16:30 Ontvangst met borrel
17:00 Ervaringsverhaal oud Volvo Ocean Race zeiler
17:45 RIB-boten Experience
18:30 Barbecue en borrel
20:30 Einde programma

Wil je deze onvergetelijke ervaring niet missen? Er is maar beperkt plek, dus meld je uiterlijk 10 juni 2018 aan via de onderstaande button.

Mocht je alvast willen voorproeven, neem dan eens een kijkje op de website: www.volvooceanracedenhaag.nl

We zien je aanmelding tegemoet! Tot de 27e!

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

  • Datum en tijd:

    27 juni 2018 om 16:30 - 20:30

  • Organisator:

    Dentons

  • Locatie:


Scroll naar boven
Scroll naar top