Laden Evenementen

CMS – Career Challenge

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Wil jij één van de grootste internationale advocatenkantoren van de wereld leren kennen? En wil jij ervaren hoe het is om in zo’n setting te werken en erachter komen of dit bij jou past?

Doe dan mee aan de CMS Career Challenge – The London Edition!

Een uitgelezen kans om álle secties van CMS te leren kennen, ons gloednieuwe kantoor aan de Amsterdamse Zuidas te bekijken, de dynamiek van een internationaal kantoor te ervaren, jouw kennis en vaardigheden te toetsen en te highfiven met onze kantoorgenoten.

Maar dat is nog niet alles… deze editie staat in het teken van het zakelijk hart van Europa: The City. Wat je kunt verwachten? Een trip naar ons kantoor in Londen!

Een deel van het programma speelt zich af in de bruisende stad waar het grootste kantoor van CMS (met meer dan 1000 advocaten) is gevestigd: The City. Een geweldige manier om écht de dynamiek van een internationale werkomgeving te ervaren en te ontdekken of dat bij jou past.
Dat allemaal in een ontspannen en informele sfeer. Uiteraard horen borrelen, sightseeing en andere leuke activiteiten daar ook bij!

Need we say more?

Wil jij CMS leren kennen, meer vorm geven aan je carrière en een inkijkje krijgen in de Londense advocatuur? Meld je dan aan voor de CMS Career Challenge – The London Edition!!

Voor wie?

Voor de CMS Career Challenge zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die in de eindfase van hun bachelor zijn of al met hun master zijn gestart. De CMS Career Challenge staat open voor studenten Nederlands, notarieel en fiscaal recht.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan vóór 1 april 2018 en stuur je cv, motivatie, cijferlijsten (bachelor en evt. master) en evt. stagebeoordelingen aan:

Misha Verbeek (Recruiter)
E recruitment@cms-dsb.com
T 06 – 54 237 403

Uiterlijk 4 april 2018 ontvang je een reactie op jouw aanmelding. De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 9 en dinsdag 10 april 2018 op ons kantoor in Amsterdam. Word je geselecteerd, dan vindt op donderdag 3 mei 2018 de kick-off borrel plaats. Houd deze data daarom alvast vrij in je agenda!

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  17 mei 2018 om 09:00 - 19 mei 2018 om 18:00

 • Organisator:

  CMS

 • Locatie:

  CMS London
  78 Cannon Street
  EC4N 6AF LONDON London Verenigd Koninkrijk

Scroll naar boven
Scroll naar top