Laden Evenementen

Bona Fide – Recruitmentdiner

Bona Fide organiseert op woensdag 24 april a.s. het Recruitmentdiner 2019. Tijdens dit diner heb jij een unieke kans om de recruiters en medewerkers van 4 gerenommeerde advocatenkantoren in een informele setting te spreken.

De volgende kantoren zullen bij het recruitmentdiner 2019 aanwezig zijn:

 • Allen & Overy
 • De Brauw Blackstone Westbroek
 • Nauta Dutilh
 • Houthoff

Tijdens het 4-gangendiner zullen de deelnemende studenten na elke gang van tafel wisselen, zodat alle studenten aan het einde van de avond met alle kantoren hebben gesproken.

Een uitgelezen kans dus om al je vragen te stellen over de sfeer, werkzaamheden, borrels e.d. op kantoor. En ook al ben jij niet voornemens om bij één van de kantoren te gaan werken na je studie, is deelname aan het diner toch heel nuttig! De medewerkers kunnen je alles vertellen over hun keuze voor de advocatuur, hun ervaringen bij het zoeken naar een baan en/of hun ervaringen met andere kantoren. Ook de recruiters kunnen je vertellen over alle do’s en dont’s tijdens een sollicitatiegesprek, het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief, assessments en ga zo maar door. Los van dat, is het natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om bij te zijn!

De avond duurt van ongeveer 18.30 uur tot 22.30 uur. Tijdens deze 4 uur krijg jij een 4-gangendiner en kan je onbeperkt genieten van het bier-, wijn- en frisassortiment.

Aanmelden is mogelijk via de onderstaande button! Wij hebben plek voor 24 studenten. Bij een teveel aan aanmeldingen zal er een cv-selectie gemaakt worden, dus vergeet niet je cv mee te sturen!

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  24 april 2019 om 18:30 - 22:30

 • Organisator:

  Bona Fide

 • Locatie:


Scroll naar top