Laden Evenementen

Bona Fide – Kantoorbezoek Simmons & Simmons

Lieve Bona Vrienden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het volgende evenement van Bona Fide. Op 3 mei a.s. zullen wij op bezoek gaan bij het kantoor Simmons & Simmons.

Tijdens het kantoorbezoek zal een case worden behandeld die betrekking heeft op het vak Financiering & Zekerheid. De ideale mogelijkheid om te zien hoe dit vak er in de praktijk uit ziet en natuurlijk wat extra informatie voor het tentamen!

Dit is natuurlijk ook een uitgelezen kans om al je vragen te stellen over de sfeer, werkzaamheden, borrels e.d. op kantoor. De ideale manier om te weten of de advocatuur en het kantoor iets voor jou is. Het einde van het studiejaar nadert en de recruiters zijn dan ook hard op zoek naar potentiële kandidaten. Een goed moment dus om jouw gezicht eens te laten zien bij dit kantoor.

Na het kantoorbezoek zullen we dag samen afsluiten in cafe de Blauwe Engel. Op deze manier gaan we de echte Zuidas cultuur meemaken!

Simmons & Simmons is een groot internationaal advocatenkantoor met focus op verschillende sectoren. Vanuit de kantoren in belangrijke zakelijke en financiële centra in Europe, het Midden-Oosten en Azië bekijken zij de wereld door de lens van de belangrijkste sectoren: vermogensbeheer en investeringsfondsen, financiële instellingen, life sciences en technologie, media en telecommunicatie. Zij richten zich ook op de markten voor energie en infrastructuur, met name via de internationale projecten en bouwteams. Zij staan bekend om de lokale advocaten met aantoonbare lokale kennis en volledig geïntegreerde teams die samenwerken op mondiaal niveau.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande link. Bij het evenement is plek voor 30 studenten. Bij een teveel aan aanmeldingen zal er een cv-selectie worden gemaakt, dus vergeet niet je cv mee te sturen.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met onze assessor Myrthe via: assessor@studieverenigingbonafide.nl

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  3 mei 2019 om 15:00 - 19:00

 • Organisator:

  Bona Fide

 • Locatie:

  Simmons & Simmons
  Claude Debussylaan 247
  1082 MC Amsterdam

Scroll naar top