Laden Evenementen

Baker McKenzie – Business Course Madrid

Nieuwsgierig hoe het is om als advocaat of kandidaat-notaris bij Baker McKenzie te werken? Wil je weten wat het betekent om je te begeven in de wereld van complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Meld je dan aan voor de Business Course op  13, 14 en 15 mei 2020!

Tijdens deze driedaagse business course ervaar je wat werken op topniveau inhoudt. Je reist samen met 15 andere studenten en een grote groep van onze collega’s af naar MADRID om daar uitgebreid kennis te maken met Baker McKenzie en de stad Madrid. Natuurlijk gaan we aan de slag met een uitdagende real life business case, maar er is ook voldoende ruimte voor ontspanning en sightseeing. Op woensdagochtend vliegen we al vroeg naar Madrid en op vrijdagmiddag sluiten we af op ons kantoor in Amsterdam, waardoor je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van wat een functie bij Baker McKenzie betekent!

Ben jij derdejaars bachelor- of master student Nederlands recht of notarieel recht en wil je weten hoe het er écht aan toe gaat bij Baker McKenzie? Meld je dan snel aan voor onze Business Course!

Belangrijke data:
·       Deadline aanmelden: 1 april 2020
·       Selectiedagen: 6 en 7 april 2020 (gesprek van 30 minuten op één van deze dagen, mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan denken we graag met je mee over een alternatief)
·       Kennismakingsdag: 8 mei 2020
·       Business Course: 13, 14, 15 mei 2020

Sla op in agenda

Deel dit evenement

Details

 • Datum en tijd:

  13 mei 2020 - 15 mei 2020

 • Organisator:

  baker Mckenzie

 • Locatie:

  Baker Mckenzie
  Claude Debussylaan 54
  1082 MD Amsterdam

Scroll naar boven
Scroll naar top